Wish for you


I made this widget at

Friday, October 23, 2009

Sekadar perkongsian...

Salam.....

Untuk nak mengisi masa yang kosong ne.. Saja2 ja nak berkongsi...
Dalam 4 bulan aku kat U, macam2 jenis manusia yang aku jumpa.. Ada yang baik, rajin, bertanggungjawab, setiakawan, malas, not responsible n mcm2 lagi laa.


Mizan n faris


apiz, wazir n fifi


faris
adha


Yang paling aku berminat sekali utk berkongsi ialah IRRESPONSIBLE.... Apa pendapat hampa/kome/korang/U semua kalau dpt kawan yg macam 2... Em.. Nak group sekali, tapi suruh buat kerja sikit pon x boleh kan.. Kita masuk tempat study semua sama. Aku 0-0 hampa. Apa pon x tau g.. Tapi sebab apa ada org boleh n ada org yang x boleh... Depend on kita gak laa kan. Yang penting usaha kita utk sesuatu benda2 2. Kalau nak mesti dapat punya.

penat2....

Emm. minggu ne saja aku tido pkul 5 setiap ari. Kalut dgn final project, presentation n test. Masalahnya, group member len boleh wat x tau je. Benda nak present esok, malam ne aku yang wat sorang2, depa cuma fikir yang depa nak tido n main ja. Kot la nak kumpul sama2 wat keja 2. ADUH!! penat2. Kes 2 yang rasa nk demam ne.. Yang roommate aku tu responsible cket. Ok gak la kwn ngn dya.

Lagi 1 pasal nak berlakon malam jamuan Raya DiPAC, sama gak, ada jugak org yang x bertanggungjawab. Kami penat2 belatih untuk Kelab kami sendiri nak present malam 2, depa boleh p ENJOY OVERNIGHT kat Penang. Senang2 je kan. Ada ka patut. haha =). Sori la kalau
ada sapa2 terasa..

JAMUAN RAYA DiPAC (DIPLOMA IN PUBLIC ADMIN CLUB)

x da org yang boleh curi2 nak tngkp gmbr aku
mesti perasan punya


hero hensem


Sampai sini saja kot. Kalau ada terkasar bahasa, terlanjur bicara, harap maafkan ek =).
K Salam


21 comments:

-jartjasnie- said...

weh gambar aku mana?? XD

not my story said...

sabarr je dik oii..
baru part 1.. nanti dah masuk part 2 part 3 part 4 sume.. baru kita tgk macam2 perngai orang sekitar kita lagi..
time tu baru tahu sape kawan sape lawan.. ;)

not my story said...

sabarr je dik oii..
baru part 1.. nanti dah masuk part 2 part 3 part 4 sume.. baru kita tgk macam2 perngai orang sekitar kita lagi..
time tu baru tahu sape kawan sape lawan.. ;)

Afiq said...

jart--
nak ada gambq ang gak ka..??

tngu nanti r noh.
aku nak aku boh la~~
haha

Afiq said...

erm. btol2....
susah gak hidup ne kan...

Sha said...

rilex afiq... masok part 2 dah kenal dah sket2 perangai bdk kelas... part 3 makin menyerlah... part 4, lg la... masing2 akn keluar jgk perangai masing2.. yg penting, adk usaha sehabis baik.... ok! chaiyok2!

-jartjasnie- said...

nak nak.. letak manyak2 tau.. XD

Afiq said...

kak sha-
erm. btoi gak kan.. harap2 diorng bole brubah laa. x nak la kwn2 cam 2 kan.....=)

Afiq said...

jart--
erm.. nnti aku try yee.
masaalahnya gmbq ang aku x dak.
hahaha

-jartjasnie- said...

tu la.. ang tak dak gambaq aku?? kata family.. apa raa~!!

Anonymous said...

ish2..asabbaru minal iman..tu je la leh kate~!

qaseh said...

afiq.....gamba qaseh xde ke??? haha...
rindu r kat kwn2 time2 knal dulu2 tu...skrg sume da brubah..

Afiq said...

afiq-jart.
emm. family ka??
haha.
x tau pon

Afiq said...

afiq-qaseh
owh ye ka??
emm. sma2 lah reflek diri...

Jart said...

dasar ati ipar durhaka.. T.T

Afiq said...

baik r neh.. haha.
ang jgn jujur sgt dlm ne. t ad owg bc mampos ang. haha. terkantoi laa.

Akmal Hayat said...

ni komen plg byk penah aku nmpk..hahha..

chill laa bro..mcm tu rr hidup.. ni baru kt u..x msok alam kareer lg..situ lg dahsyat..

satu ja laa..hg x pro bab delegation of tasks..huhu..degelate + follow up = siap..

xleh bahagi kerja skali..pstu time nk present bru tnya balik..sumpah x siap.. ^_^

~HuSnA ZuBiR~ said...

agak rr..first time kot aku tgok, komen ang byk nih,..huhu..jart ar nih y bg byk....(kakak ipar konon..wekkk :PP) hhaha...tdoq kui 5...lewat nya!!erm..ptutnya, ang hbq kat dpa tuh..bg dpa taw sikit...nt sng2 ja org advantage kat kita, klu duk biaq ja... :D

Afiq said...

abg> ne mslh pemalas taik punya. kerja 4 scene ja pon. wat 1 malam pon leh siap. ne sebulan pon x siap ag. aku wat dua hari ja. aku punya 11 scene. lg bnyk.. nak buat button pon x reti. kerja paling simple skali. kot la nak mai tnya nak wt cm na. ari last bru gtw kata x rti wt button. tu dia r. lecturer dok mngajaq kira nak bermanja ngn awek ja. naik muak aku tengok. bekepit ja. bg menikah buang bru tw.

Afiq said...

husna> Erm. Btol2. hahaha. hbq kat lecturer takot kena tolak mrkh kng. nseb bek presentation dpt 14/15. klau aku x puas hti mmg aku g habaq gak. wt ap pon x dpt mrkh sma ne. x aci r.

Akmal Hayat said...

camni laa afiq (sejak bila aku pggl hg afiq??!! hahaha)..

kalau dah nasihat x makan gak, nak buat cmna..anggap jaa laa sedekah..(tp jgn slalu..mkn diri nanti..)

kt kmb ni pn cmtu rr..kita buat, org tumpang je sekaki..dh immune dah..bg jaa rr..satu sbb membe, n naik exam nnt, kita yg lg advantage..
^_^

btw, dahsyat gak presentation dapat 14/15..aku presentation TOK kt sini, 11/20..hampes!